Predelne stene...

Predelne stene so odlična rešitev za hitro in cenovno ugodno pregrajevanje prostorov. Zaradi svojih odličnih zvočnih, toplotnih ter ognjevarnih lastnosti omogoča široko uporabo v različnih objektih, tako stanovanjskih, kot tudi poslovnih. Mavčne montažne stene so relativno lahke in dodatno ne obremenjujejo objekta, njen votli del pa nam služi za razpeljavo različne instalacije v steni.

Po sistemu Knauf poznamo več vrst predelnih sten od enoslojne mavčne obloge do dvoslojne, tri…. V objektih, kjer je ta zahteva pa izvedemo tudi ognjevarne predelne stene, kakor tudi vlagoodporne stene za potrebe oblaganja s keramiko v sanitarnih prostorih. Mi pri montaži mavčnih predelnih sten uporabljamo izolacijo izključno priznanih svetovnih proizvajalcev, kot je KNAUF INSULATION ECOSE. Njihovi izdelki so visoko kakovostni, ekološko neoporečni, dimenzijsko prilagojeni suho montažnim sistemom ter v rolah, da lahko izolacijo položimo v enem kosu od vrha do tal.

Pri montaži predelne stene moramo obvezno pred pritrditvijo kovinskih profilov na tla strop in zidano steno predhodno na te profile nalepiti podložni trak, prav tako pa je potrebno pravilno izvesti delitacijski stik med mavčno in zidano steno, da kasneje ne pride do večjih odstopanj med njima.

Z gradnjo lahkih suhomontažnih predelnih sten dosežemo visoko stopnjo zvočne izolacije, toplotno izolativnost ter visok nivo požarne varnosti.

Z montažo predelne stene vam lahko po ugodnih cenah ponudimo tudi vgradnjo kovinske kasete ECLISSE v notranjost predelne stene, ki kasneje služi  za montažo drsnih vrat. Prav tako pa se lahko odločite za vgradnjo klasičnih vrat z kovinskim podbojem KNAUF in lesenim krilom.

Vprašanja in odgovori

Kakšen sistem predelne stene se izvede pri montaži stene v stanovanju?
Ali lahko na predelno steno pritrdim visečo omaro?
Ali je potrebno pri dvoslojni steni kitati stike tudi na prvi plošči?

Galerija

OD 8.00-16.00

NOVAKK d.o.o.

mobi.: 051 222 491

e-mail:  info@novakk.si

www.novakk.si

MANSARDA NOVAKK-SUBVENCIJA EKO SKLADA RS

 


MANSARDA  ECOSE UNIFIT 035


 

MODRA ODLOČITEV ZA ZELENO PRIDOBITEV  

-BREZPLAČEN OGLED IN PRIPRAVA PONUDBE


-GRADBENI MATERIAL PO NAJUGODNEJŠI CENI IN BREZPLAČNA DOSTAVA 
-STROKOVNO VGRAJENA TOPLOTNA IZOLACIJA
-STROKOVNA IZVEDBA TESNENJA PARNE  ZAPORE 
-UPORABLJENI VISOKOKVALITETNI  TESNILNI TRAKOVI IN TESNILNE MASE KNAUF INSULATION 
-VSE OBLOGE VAM LAHKO TUDI BANDAŽIRAMO,KITAMO K2 ALI K3 IN FINALNO PLESKARSKO OBDELAMO! 
PLAČILO PO OPRAVLJENI STORITVI!

 
 

 

Reference