O nas

NOVAKK montažni sistemi d.o.o. predstavlja podjetje, ki je specializirano za izvedbo suho montažne gradnje.Vso svojo dejavnost posvečamo suho montažni gradnji po sistemih in tehnologiji svetovno priznanih proizvajalcev, kot so Knauf in Rigips.Vse komponente sistemov gradnje izvedemo izključno po navodilih in normativih proizvajalca za kar nudimo tudi večletno garancijo tudi na izvedbo del.

Poleg vseh vrst predelnih sten, spuščenih stropov, stenskih oblog  se veliko ukvarjamo tudi z prenovo podstrešji v prijetna moderna mansardna stanovanja.Pri izvedbi mansardne obloge ostrešja dajemo še prav poseben poudarek na izbiri najboljših materialov, kot so mavčne plošče KNAUF, izolacije KNAUF INSULATION ECOSE, folije KNAUF LDS, TYVEK,ter tesnilnim materialom proizvajalca AMPACK Swiss, kar je izredno pomembno, saj bo vaše bivanje v takšnem stanovanju prijetnejše, bolj udobno, pa tudi stroški ogrevanja bodo občutno nižji.

V našem podjetju uporabljamo izključno materiale svetovno priznanih proizvajalcev gradbenih materialov, ki so visoko kakovostni, ekološko neoporečni, ter dajemo prednost ekološki gradnji, kvaliteti in strokovnosti izvedbe del, po konkurenčnih cenah.

Klemen Novak

Galerija

OD 8.00-16.00

NOVAKK d.o.o.

mobi.: 051 222 491

e-mail:  info@novakk.si

www.novakk.si